divendres, 21 de desembre del 2018

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

BON NADAL, EXPLORADORS I EXPLORADORES!!💝


dimarts, 18 de desembre del 2018

BRÚIXOLA CASOLANA

El divendres passat vàrem crear una brúixola casolana a partir d'un text instructiu. Si llegiu els materials i les passes a seguir podreu crear-ne una com les nostres!
Esperem que us agradi el nostre invent.













EXCURSIÓ CONFRARIA DE PESCADORS D'EIVISSA

Hola exploradors i exploradores!
Us penjo un vídeo amb les fotos de la nostra visita a la Confraria de Pescadors i a la Casa del Mar. 
Va ser una sortida molt interessant per aprofundir més sobre el nostre projecte. Hem de donar moltes gràcies a na Marga, mare de na Lucia, per la seva gran implicació, la seva paciència i les seves excel·lents explicacions per tal que entenguéssim més sobre com funciona la pesca. No podem oblidar estar agraïts a n 'Antonio Molio, un home amb molta saviesa i que va ser un pescador molt aventurer. No es va deixar cap detall a l'hora d'explicar-nos les maquetes tan polides i les diferents arts de pesca. En Pere ens va ensenyar moltíssims peixos de tota mida ben frescos i acabats de pescar. Ens va explicar que justament aquell dia no havien pogut pescar morenes amb palangre per motius meteorològics. Però sí que vàrem saber que les morenes tenen un cost aproximat d'uns 4,50 €. Ah!També vàrem conèixer al padrí de n'Andreu, que treballa a la Confraria i de qui tenim una entrevista feta pel mateix Andreu. Ja sabeu que sempre que pugueu compreu PEIX NOSTRUM. Na Marga ens va ensenyar a fer una lectura de les etiquetes i ara ja estem una mica més preparats per acompanyar a les nostres famílies al mercat.
Espero que us agradin les fotos i que expliqueu moltes coses a casa:


EXPLORADORS I EXPLORADORES DE LA PIRAGUA





ARTICLE DE NA IRENE


Hola a tots i totes, exploradors i exploradores,

Volia contar-vos que aquest dissabte va ser la presentació del club de bàsquet i de gimnàstica rítmica de Puig d' en Valls i com jo faig gimnàstica en aquest club, vaig participar en una exhibició.
Vàrem estar tot el dissabte practicant els diferents balls. Pel matí férem un arc de globus per decorar, va passar a saludar-nos el Pare Noel i ens hi poguérem fer fotos. Els nostres pares varen preparar pastissos per vendre i poder recaptar una ajuda per comprar els mallots per les competicions. A la tarda ens varen pentinar, maquillar i preparar per fer els balls.
A les 19:00h començàrem l'exhibició davant tots els nostres familiars i amics; fins i tot vengueren a veurem n'Aitana i n'Anabel. Vàrem acabar amb un ball que hem estat assajant durant el darrer mes per aquest dia.
Ens ho vàrem passar súper bé!












Article escrit per na Irene de 3r B

dissabte, 1 de desembre del 2018

MIREU COM TREBALLEM LES MATES!

Hola exploradors i exploradores! A continuació podreu veure unes fotos del taller de matemàtiques sobre les hores i dels racons que fem alguns divendres. Expliqueu a casa què hem fet i après.
Més avall trobareu el vídeo d'en Carlos fent de mestre. Si no recordeu com fer la resta portant, mireu-lo, ho fa molt bé!
Bon cap de setmana!






dissabte, 24 de novembre del 2018

FONS PITIÚS DE COOPERACIÓ I SAVE THE CHILDREN

Estimats/des  exploradors/es,
Com va el cap de setmana? Espero que súper bé! Us deixo penjades unes quantes fotografies de dues de les activitats que hem fet aquesta setmana:
-El dimecres va venir na Rita del Fons Pitiús de Cooperació a fer-nos una activitat sobre les migracions. Va ser molt interessant i ens va fer reflexionar sobre els moviments de persones des del seu país d'origen a altres països per diferents motius. També vàrem parlar de quines migracions havien algunes famílies de la classe i vàrem podem emplenar de fletxes el mapamundi. El dimecres que ve tornarà a venir i ja en tenim moltes ganes!
- El dijous vàrem participar a la cursa  solidària de Save the Children. Vàrem recaptar molts de sous entre tota l'escola per fer un donatiu a aquesta ONG. Tot i que va haver alguna que altra caiguda a la cursa, vàrem passar una bona estona junts. Alguns alumnes de l'escola ens van emocionar amb un breu concert fantàstic per celebrar Santa Cecília.
Gràcies a totes i a tots per la vostra participació!

Que gaudiu de les fotos!