diumenge, 15 de desembre del 2019

ARTICLE BLOGGER UNAI

Hola classe,

Sóc n'Unai. Fa uns quants dissabtes vaig anar a Formentera a jugar un partit de futbol amb el meu equip C.D. EIVISSA. Vàrem guanyar 1-2 i estem a un partit per classificar-nos a primera. Estem molt i molt contents!

Fins aviat!

Unai
Image

ARTICLE BLOGGER IRENE

Hola a tots, sóc Irene i vaig ser la súperblogger fa unes setmanes,

Us vull explicar el meu viatge a Bilbao (BIO) a l'Euskalgym de gimnástica rítmica.És un torneig on participen els millors gimnastes del món.Les meves companyes d'equip i jo vàrem veure  un munt de gimnastes realitzant diferents modalitats i ens va encantar.
També vàrem veure gimnastes molt famosos com Alexandra Soldatova, Dina Averina, Eneko Lambea i Almudena Cid, a qui vàrem tenir la sort de conèixer.

Us ho recomano! Va estar genial.


Article escrit per na Irene Tur




TALLERS, RACONS I PROJECTES

Bon dia!
Voleu veure com hem treballat per crear la nostra agència de viatges El Corte En Valls?Ens ha costat molta feina, però per gener ja podrem començar a comprar bitllets!També podreu veure una petita mostra de fotos dels mini racons giratoris de mates i llengües, per practicar aspectes més difícils, així com algunes fotos del nostre projecte d'enguany: PER QUÈ VOLEN ELS AVIONS?
Esperem que us agradin els vídeos!

Bon diumenge, exploradors i exploradores!

dimarts, 12 de novembre del 2019

ARTICLE DEL BLOGGER ANDREU

Bon dia classe,  
  
Sóc n' Andreu i em va tocar ser blogger així que us contaré que al mes  d'octubre vaig anar a Portaventura amb la meva família i ens vàrem divertir molt. Vàrem pujar a moltes atraccions. Algunes feien molta por👻.Us deixo unes fotos per a què ho veieu.Va fer molt bon temps i encara ens vàrem poder banyar a sa piscina de l'hotel.

Us recomano que hi aneu!!!!






















Article redactat per n'Andreu

dilluns, 11 de novembre del 2019

ARTICLE DEL BLOGGER DANI

Hola a tots i totes!!
Sóc en Dani i m'ha tocat ser el Blogger d'aquesta setmana.
Us vull contar que fa poc més d'un mes vaig adoptar un altre gatet. En aquesta ocasió el vàrem trobar dins d'una bobina de cable a casa, segurament se li havia caigut a la mare, però com no la trobàrem ens el vàrem quedar.
Ara té uns dos mesos i mig i les primeres setmanes li vam haver de donar la llet amb biberó.
L'hem anomenat Squid.
M'agrada tenir mascotes perquè em fan companyia i puc jugar amb elles.

Article escrit per en Dani Costa Guasch

dilluns, 4 de novembre del 2019

SOM EXCURSIONISTES I EXPLORADORS

Com esteu exploradors?
Segur que esteu gaudint del vostre dia festiu. A continuació podeu veure fotos de la sortida que vàrem realitzar a l'illot de Tagomago. Ens ho vàrem passar d'allò més bé. A veure si recordeu com es deia la sargantana endèmica d' allà? Deixa el teu comentari al bloc!


Finalment, podeu veure algunes fotos de la nostra celebració de Sa Trencada de fruits secs:
















dimecres, 30 d’octubre del 2019

A PRACTICAR!



Hola Exploradors,
Us deixo alguns jocs i vídeos per practicar les províncies d'una manera divertida. Espero que us agradin!

Resultat d'imatges de mapa interactiu províncies
Resultat d'imatges de joc províncies



Resultat d'imatges de províncies d'espanya educaplay

Cançó províncies

                                         
                                                  Versió Frozen amb províncies

 
(A l'enllaç anterior podeu imprimir mapes per si voleu practicar a sobre paper)



dimarts, 22 d’octubre del 2019

ARTICLE DE LA BLOGGER ANA

Hola clase,

Soy Ana,blogger de la semana. Hace dos semanas estuvimos con unos amigos de mis padres en el Hotel Tanit de Sant Antoni de Portmany. Lo pasamos muy bien, nos hizo muy buen tiempo y nos bañamos en la piscina .

Había unos monitores que hacían juegos y manualidades .El sábado por la noche hicieron un espectáculo de acrobacias del "Rey León" y fue precioso

¡Os lo aconsejo!Fue un gran fin de semana .



¡Hasta pronto Exploradores!




dissabte, 5 d’octubre del 2019

ARTICLE DE LA BLOGGER INÉS

Bon dia exploradors i exploradores,
Aquest estiu he anat a Galícia i he conegut unes cosines bessones que es diuen Sara i Alícia. També he anat al Mercat Medieval que fan tots els anys a Galícia. Hi havia un monstre verd que feia molta por. ¡Quasi entra dins el nostre edifici! D'altra banda, també vàrem veure una mostra de lluita antiga gallega que feien uns actors. Hi havia actors gallecs però també d'altres llocs com Portugal.

Article escrit per na Inés Da Silva

ARTICLE DE LA BLOGGER AITANA

Visita a Formentera

Animo a toda la clase a ir a esta isla tan bonita y con tantas cosas que ver. En un día se puede ver prácticamente toda la isla, pero si de verdad queréis disfrutarla al máximo, lo mejor es pasar allí unos días. Aconsejo empezar por las playas cristalinas, pasando por las calles de Sant Francesc Xavier, que es la población principal de Formentera, y por Es Pujols, donde se está muy bien tomando un crep con helado en la heladería de al lado de la playa, finalizando el día con la puesta de Sol en Cap de Barberia.

Mapa de Formentera


Desde este lugar mágico podemos ver una de las mejores puestas de sol del Mediterráneo. La pureza del cielo y la brisa que llega directamente del mar hacen que la luz refleje sobre el agua y el cielo de una manera muy especial. En días muy claros, y debido a la altura a la que se encuentra el Cap de Barbaria, es posible distinguir algunas montañas en el horizonte, por encima del mar: es la Península Ibérica, que se encuentra a prácticamente 100 kilómetros de distancia.



 LA ISLA TIENE 2 FAROS, UNO EN LA MOLA Y OTRO EN CAP DE BARBARIA, QUE HAY QUE IR ANDANDO PORQUE ES UNA ZONA PROTEGIDA. CUADNO LLEGAS AL FARO PUEDES OBSERVAR EL MAR DESDE UN ACANTILADO. TAMBIEN HAY UNA CUEVA DONDE PUEDES ENTRAR Y SALES POR UN AGUJERO EN MITAD DEL ACANTILADO.




 Hay un mirador desde el cual se puede ver toda la isla. 
¡Es muy bonito verla desde allí!



















Article escrit per la blogger de la setmana Aitana Galera de 4t B


dilluns, 30 de setembre del 2019

Benvinguts i benvingudes a 4t!

Com esteu exploradors i exploradores?
Ja som a 4t i us volem explicar que tenim un nou projecte d'investigació: ELS AVIONS. Ens acompanyeu en aquest viatge? Tenim moltíssims dubtes que volem investigar i ja tenim els grups cooperatius de treball. Esteu preparats? De ben segur que serà un viatge súper emocionant.Ànim a tots i a totes per aconseguir tots els nous reptes d'aquest nou curs.
Aquests som nosaltres ;)
A continuació, podeu veure unes fotos de les exposicions orals de "La caixa de l'estiu" amb la que heu explicat de meravella el vostre estiu. Us ho heu passat pipa i heu fet unes exposicions excel·lents!Enhorabona!



Finalment, us mostrem les fotos de la  Fira de l'esport de Puig d'en Valls, celebrada el passat dijous dia 26 de setembre. Vàrem tenir l'oportunitat de provar diferents esports. Desitgem que us agradi!



dilluns, 1 de juliol del 2019

JA HEM ACABAT TERCER!

BONES VACANCES, EXPLORADORS I EXPLORADORES!!!

Hem finalitzat aquest curs amb la motxilla plena d' aprenentatges, emocions,records,motivacions, amistats, paraules, desitjos...
M'ha encantat créixer amb vosaltres tot aquest curs i estic segura que ens espera un 4t encara més divertit i ple de reptes per descobrir. Carregueu-vos d'energia i ens veiem per setembre!
Us deixo alguns vídeos que resumeixen aquest final de curs tan mogut!

                                        BALL FI DE CURS: NATACIÓ SINCRONITZADA

FI DE PROJECTE "DONES PINTORES, DONES PINTADES"

SORPRESA D'EN MATEU


ÚLTIM DIA


dissabte, 1 de juny del 2019

SOM POLÍTICS

Hola a tothom!
El passat 29 de maig vàrem convocar unes eleccions a la nostra escola perquè volem millorar-la encara més! Per això, vàrem organitzar-nos per crear 8 partits polítics entre les dues classes. No va ser gens fàcil pensar i triar un nom pels nostres partits,dissenyar-ne els logotips, pensar eslògans potents i escriure propostes de millora als nostres programes electorals. El dia de les eleccions va venir molta gent a votar!Si voleu saber com ho vàrem passar, a continuació podeu veure un vídeo de tota la nostra feina. Esperem que us agradi tant com a nosaltres...








dissabte, 25 de maig del 2019

ARTICLE DEL BLOGGER CARLOS

Hola clase:

El día 1 de marzo, Día Nacional de las Islas Baleares, fui de viaje a Madrid. Una vez allí,en la capital de España descubrí sitios muy interesantes y bonitos como por ejemplo: la Puerta del Sol , la Puerta de Alcalá , el Oso y el Madroño , el Parque del Retiro y muchos lugares más. Os dejo algunas fotos a ver si sabéis de qué sitios se trata.
Adiós 
Carlos






Article escrit per en Carlos de 3r B

ARTICLE DEL BLOGGER MARC

Hola classe,
Sóc en Marc i us vull explicar que fa poc vaig viatjar a Màlaga (Andalusia) i ara us contaré què vaig fer.
A Màlaga vaig anar a diferents llocs molts interessants:
En primer lloc,vàrem visitar  les Coves de Nerja que són molts amples i grosses. Hi havia estalactites i pintures rupestres. Les coves són d´origen volcànic i dins s'hi han format moltes estalactites a causa de l'aigua i els seus minerals.
En aquestes coves es fan concerts i altres activitats culturals.
A més a més, hi havia una botiga on em vaig comprar un ammonit i una
dent de tauró.






També vaig anar a les Runes de Bobastro, que havia set una antiga església de l'època mossàrab i vol dir quan els àrabs varen estar a Espanya.
En arribar al cim d´una muntanya estàvem molts cansats.Ens van agradar molt ses vistes des d' allà dalt.




Un altre lloc  que em va agradar molt va a ser el Museu d`Alborània, on hi havia moltes coses del mar.




Finalment, vàrem visitar el museu arqueològic d' Ardales on hi havia  moltes fòssils, eines antigues i cranis de diferents èpoques de la Prehistòria de la zona.  
A més a més, el meus pares varen fer la ruta del Caminito del Rey per uns penya-segats i nosaltres ho farem la següent vegada que tornem a Màlaga.


Espero que us hagi agradat el meu article!

EXPOSICIONS COMUNITATS AUTÒNOMES

Hola exploradors i exploradores de 3r!
Com porteu el dia de pluja? Per fi ja hem acabat les exposicions individuals de les CCAA i les heu fet genial. Cada cop parleu amb més seguretat davant del públic i sabeu usar les noves tecnologies amb més agilitat. Enhorabona a tots i a totes!
Us deixo un vídeo per veure alguns dels millors moments de les exposicions, perquè hem après molt de folklore, gastronomia, equips de futbol...

A continuació, teniu un joc per practicar la localització de les Comunitats Autònomes d' Espanya.

dimarts, 30 d’abril del 2019

ARTICLE DE LA BLOGGER

Hola classe,
Us volia explicar que tinc una quissona petita que es diu Runa i un altra que es diu Yuma i les cuido molt.Els animals  no són jugarois! S'han de treure a passejar, donar de menjar , dur-los al veterinari... Una altra cosa molt important: Cuidar-los perquè hi ha gent que els abandona i això no està bé! Ells, a canvi, et donen molt d’ amor i companyia.

A continuació podeu veure unes fotos amb les meves quissones. Espero que us agradin!




Article escrit per na Lucía de 3rB