dilluns, 28 de gener del 2019

PRÀCTICA DE LABORATORI

Hola súper exploradors i exploradores,
Avui hem tingut una sorpresa a la classe.Na Miriam va anar al Mercat Nou el dissabte i va aconseguir una morena!Ràpidament ens hem hagut de vestir de laboratori per poder observar-la amb deteniment per fora i per dins. El que més ens ha agradat ha estat veure la seva doble mandíbula que la tenia amagada. Hem pogut tocar la seva pell llefiscosa sense escates i hem descobert què és la bufeta natatòria. Els peixos són animals increïbles...Una vegada hem acabat l'activitat hem emplenat un full d'informe de laboratori on hi hem escrit les dades més importants.
Esperem que us agradin les fotografies!
Bona feina!

diumenge, 27 de gener del 2019

TENIM UN SUPERMERCAT!

Com heu passat el cap de setmana?Ja heu explicat que tenim un supermercat compartit amb 3rA que vàrem dissenyar i crear en els tallers de matemàtiques?Gràcies a la vostra feina ara podrem tenir un racó fix per poder millorar el nostre càlcul amb euros, jugar amb els nombres decimals, conèixer quins productes són més saludables i segur que moltes coses més! Esperem que us agradi :)















diumenge, 20 de gener del 2019

ARTICLE DE NA MIRIAM

Hola nens i nenes,
Sóc na Miriam, la blogger d'aquesta setmana.Us volia explicar que entre les meves aficions està la natació. Estic federada al Club Natació Eivissa. Entreno a la piscina de Can Misses i he fet molts d'amics. La pròxima competició serà el dia 16 de febrer a les 17:00h a la piscina de Santa Eulària des Riu. Hi esteu tots convidats.
Espero que us agradin el vídeo i la fotografia d'una cursa que vaig fer fa poc.

Article escrit per na Miriam Riera Roselló de 3r B