dissabte, 30 de març del 2019

INVESTIGUEM LÍNIES I ANGLES

Hola exploradors,
Ja heu explicat que hem après moltíssim de geometria?Ja sabem la importància de conèixer per a què serveixen les línies a la vida...Sense elles poques coses podríem fer! Els exploradors i els investigadors de 3r A i 3r B han fet una enfeinada fent recerca per l'escola de línies i angles. Han emprat les "tablets"per fer fotografies i enviar-les al correu de classe, una feina excel·lent! Enhorabona!!!!
Voleu veure el resultat?
                                                  GRUP  1: LÍNIES PARAL·LELES




GRUP 2:LÍNIES SECANTS


GRUP 3:LÍNIES PERPENDICULARS





GRUP 4: ANGLE RECTE


GRUP 6: ANGLE OBTÚS





EL GRUP 5 VA FER TAMBÉ FOTOGRAFIES MOLT BONES D'ANGLES AGUTS, PERÒ VA HAVER-HI UN ERROR D'ENVIAMENT A L' EMAIL...
A continuació, podeu veure alguns dels moments de la feina d' investigació:









Finalment, na Maria de 3r A va venir a la nostra classe per explicar-nos una cosa que havia descobert. Què us sembla? Bona feina!





ARTICLE DE N'ANABEL

Hola classe,
Sóc n'Anabel, la blogger de fa dues setmanes. Us volia dir que jo practico TAEKWONDO, un art marcial d'origen coreà que m'agrada moltíssim. El meu professor diu que ho faig molt bé i que, si volgués, podria competir d' aquí a poc temps. El meu company de classe, n'Ian, també el practica amb mi!
Espero que us agradin els vídeos.
Adéu,

Anabel
Article escrit per n'Anabel de 3r B

dimecres, 20 de març del 2019

ARTICLE DEL BLOGGER DE LA SETMANA

Hola exploradors!
Sóc n'Unai i us volia explicar que practico judo dos dies per setmana, dimarts i dijous. Els meus mestres són n'Aida i en Teo.  Ara mateix sóc cinturó taronja. El judo és un art marcial japonesa fundada per Jigoro Kano. És un esport olímpic i la paraula judo està formada per dues paraules "ju" i "do", que signifiquen "camí o via de la flexibilitat"
M'agrada molt el judo!
A continuació, podeu veure dues fotos meves amb la vestimenta adequada.


He d'anar descalç

























Article escrit per n'Unai 

dijous, 14 de març del 2019

EXPOSICIONS DEL NOSTRE PROJECTE

Per fi donem per acabada la nostra investigació del projecte sobre la família dels murènids. Gràcies al vostre treball i interès, hem pogut conèixer diferents tipus de text: notícies, cartes, contes, receptes...Hem resolt problemes matemàtics amb aquestes espècies anguil·liformes i hem explicat moltes curiositats d'aquest peix tan especial. A plàstica, hem pogut practicar diferents tècniques creant obres relacionades amb el mar i, també ens ha servit per començar a conèixer els secrets dels mapes i l'orientació. Us he de donar l'enhorabona per ser uns detectius de primera categoria.
 I recordeu: "Tota investigació comença a partir d'una o més hipòtesis."
Les exposicions orals de la vostra feina les podeu veure al següent vídeo. Desitjo que us agradi!
Quin serà el nostre següent repte?😎