dissabte, 25 de maig del 2019

ARTICLE DEL BLOGGER CARLOS

Hola clase:

El día 1 de marzo, Día Nacional de las Islas Baleares, fui de viaje a Madrid. Una vez allí,en la capital de España descubrí sitios muy interesantes y bonitos como por ejemplo: la Puerta del Sol , la Puerta de Alcalá , el Oso y el Madroño , el Parque del Retiro y muchos lugares más. Os dejo algunas fotos a ver si sabéis de qué sitios se trata.
Adiós 
Carlos






Article escrit per en Carlos de 3r B

ARTICLE DEL BLOGGER MARC

Hola classe,
Sóc en Marc i us vull explicar que fa poc vaig viatjar a Màlaga (Andalusia) i ara us contaré què vaig fer.
A Màlaga vaig anar a diferents llocs molts interessants:
En primer lloc,vàrem visitar  les Coves de Nerja que són molts amples i grosses. Hi havia estalactites i pintures rupestres. Les coves són d´origen volcànic i dins s'hi han format moltes estalactites a causa de l'aigua i els seus minerals.
En aquestes coves es fan concerts i altres activitats culturals.
A més a més, hi havia una botiga on em vaig comprar un ammonit i una
dent de tauró.






També vaig anar a les Runes de Bobastro, que havia set una antiga església de l'època mossàrab i vol dir quan els àrabs varen estar a Espanya.
En arribar al cim d´una muntanya estàvem molts cansats.Ens van agradar molt ses vistes des d' allà dalt.




Un altre lloc  que em va agradar molt va a ser el Museu d`Alborània, on hi havia moltes coses del mar.




Finalment, vàrem visitar el museu arqueològic d' Ardales on hi havia  moltes fòssils, eines antigues i cranis de diferents èpoques de la Prehistòria de la zona.  
A més a més, el meus pares varen fer la ruta del Caminito del Rey per uns penya-segats i nosaltres ho farem la següent vegada que tornem a Màlaga.


Espero que us hagi agradat el meu article!

EXPOSICIONS COMUNITATS AUTÒNOMES

Hola exploradors i exploradores de 3r!
Com porteu el dia de pluja? Per fi ja hem acabat les exposicions individuals de les CCAA i les heu fet genial. Cada cop parleu amb més seguretat davant del públic i sabeu usar les noves tecnologies amb més agilitat. Enhorabona a tots i a totes!
Us deixo un vídeo per veure alguns dels millors moments de les exposicions, perquè hem après molt de folklore, gastronomia, equips de futbol...

A continuació, teniu un joc per practicar la localització de les Comunitats Autònomes d' Espanya.