dilluns, 16 de març del 2020

Orientació setmanal

Hola a tots i a totes! 

Aquí us deixo un recordatori del que podeu anar treballant a casa aquestes setmanes. No us angoixeu, gaudiu d'aquest temps en família i anau treballant un poc cada dia!


CASTELLANO: Teniu tres fitxes a la carpeta del drive. A més us he penjat una entrada al blog amb tres vídeos per si vos ajuda a fer les feines.

CATALÀ: Teniu tres fitxes penjades a la carpeta. Nos us angoixeu, no les heu de fer totes en un ni dos dies. Tenim dues setmnes de moment. Les anau fent!

MATEMÀTIQUES: Aquesta setmana basta que treballeu amb les divisions. Hi ha dues fitxes penjades per anar practicant. No cal fer TOTES les divisions, però si que convé anar practicant a casa. A més, com ja us vaig dir, teniu una entrada al blog amb jocs per jugar a l'ordinador!

SOCIALS: De moment no hi ha feina de socials. Els que volgueu podeu seguir jugant als jocs del blog, a veure si aconseguiu nous récords! 

VALORS: Seguirem treballant els drets dels infants. Durant la setmana us penjaré enllaços per poder fer vosaltres la recerca per aquestes dues setmanes.

ARTICLES: Us hem penjat un article del coronavirus a una entrada del blog. És un vídeo molt interessant per veure en família.. Podeu deixar comentaris a aquella entrada sobre les vostres idees que heu parlat amb les vostres famílies.

DIARIPodeu anar escrivint a una llibreta o full en blanc el que aneu sentint aquests  dies: avorriment, ràbia, tristesa, por, il·lusió, alegria... O el que heu fet per combatre aquests dies tancats a casa! Quan tornem a classe podem anar llegint tot el que heu escrit.

*No cal escriure una pàgina per dia. Tal volta basta si escriviu un parell de línies, una frase.... Tan sols un pensament!

Totes les tasques que aneu acabant les podeu enviar amb una foto (o si teniu escaner la podeu escanejar) a l'e-mail de la classe. Així us podré ajudar a corregir i veure si ho heu entès.

 De la mateixa manera us animo a enviar articles que aneu trobant interessants, o escriure vosaltres mateixos un article per penjar al blog!

A més, també teniu una carpeta d'ANGLÈS, de MÚSICA i de RELIGIÓ. Anau mirant les feines penjades també! I no passeu pena, de poquet a poquet! 

Molts d'ànims, molta força i esperem que prest ens puguem tornar a veure amb una bona rialla.

Una abraçada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada