dissabte, 24 de novembre del 2018

FONS PITIÚS DE COOPERACIÓ I SAVE THE CHILDREN

Estimats/des  exploradors/es,
Com va el cap de setmana? Espero que súper bé! Us deixo penjades unes quantes fotografies de dues de les activitats que hem fet aquesta setmana:
-El dimecres va venir na Rita del Fons Pitiús de Cooperació a fer-nos una activitat sobre les migracions. Va ser molt interessant i ens va fer reflexionar sobre els moviments de persones des del seu país d'origen a altres països per diferents motius. També vàrem parlar de quines migracions havien algunes famílies de la classe i vàrem podem emplenar de fletxes el mapamundi. El dimecres que ve tornarà a venir i ja en tenim moltes ganes!
- El dijous vàrem participar a la cursa  solidària de Save the Children. Vàrem recaptar molts de sous entre tota l'escola per fer un donatiu a aquesta ONG. Tot i que va haver alguna que altra caiguda a la cursa, vàrem passar una bona estona junts. Alguns alumnes de l'escola ens van emocionar amb un breu concert fantàstic per celebrar Santa Cecília.
Gràcies a totes i a tots per la vostra participació!

Que gaudiu de les fotos!





























dijous, 22 de novembre del 2018

ARTICLE DE N'AITANA

Hola amics i amigues de 3r B,

Sóc n' Aitana i aquesta setmana sóc la blogger de la classe. Us volia explicar que vaig anar aquest dissabte a les festes de Santa Gertrudis amb n'Anabel, Irene, Mark, Quique i el meu cosí Brandon.
Vam estar a la fira i ens vàrem muntar a les atraccions.Va ser molt divertit muntar-nos a la granota. També, pujàrem en els cotxes de xoc i riguérem molt xocant tota l'estona.
D'altra banda, vàrem estar ballant a la festa dels anys 80, i ens ho vam passar súper bé. 
Aquest dissabte 24 de novembre, és la Cursa de sa Sobrassada i jo hi correré, perquè cada any faig aquesta cursa i m'agrada molt l'atletisme.

Us recomano a tots anar a les festes dels pobles de la nostra illa perquè són molt boniques.

Adéu a tots!!





Article escrit per n'Aitana Galera

ALLIBERAMENT DE NA PEPI

Bon dia exploradors i exploradores!
Na Lucia és la periodista de la setmana i ens ha explicat que dissabte passat va poder  alliberar a la mar la tortuga Pepi, una tortuga babaua que va tenir la desgràcia de topar-se amb un plàstic que es va quedar enganxat a la seva aleta davantera. L' animal es va poder recuperar al Centre de Recuperació 
d' Espècies Marines (CREM), però li van haver d'amputar l'aleta. 
Na Lucia ens va donar un missatge molt clar: 
No oblidem mai seguir cuidant el planeta!

A continuació podreu veure unes fotos del moment tan emocionant:

























dissabte, 17 de novembre del 2018

Article del blogger Gonzalo

Hola classe!
Us vull explicar que el cap de setmana passat vaig viatjar a Barcelona amb el meu pare. Vàrem fer moltes coses, entre elles, va ser anar a l' Aquàrium. És un lloc molt polit on es poden veure aquaris tropicals, mediterranis i temàtics.  El que més m'ha agradat ha estat veure els taurons, passar per sota de les mantes i, en especial, veure les morenes.També  el  peix  pallasso  pels  seus  colors, els cavallets de mar, l'axolot (que vol dir monstre aquàtic) i moltíssims més.
Vaig entrar a la simulació d'una boca de catxalot i li vaig donar de beure una cosa especial als peixos (us ho ensenyo al vídeo). Així doncs, us recomano a tots que quan viatgeu a Barcelona, visiteu
 l' Aquàrium, perquè us agradarà.


UNA MORENA


SIMULACIÓ D'UN CATXALOT

dissabte, 10 de novembre del 2018

MULTIPLICAR ÉS DIVERTIT!

Com portem uns dies pensant "truquis" per aprendre les taules de multiplicar, us en deixo uns quants més per tal que pugueu seguir aprenent-les de manera ràpida i divertida. Dilluns ens expliquem què us han semblat!
Ànim i endavant, súper exploradors!

SA TRENCADA DE PINYONS

Hola exploradors i exploradores!
Com va el cap de setmana? Avui, a la fi, ha sortit un Sol ben brillant i no com el dia 31 d'octubre, quan celebràrem Sa Trencada de Pinyons a l'escola. En un principi havíem d'anar fins a la zona d'es Molí de Puig d'en Valls, però el mal temps va fer que compartíssim aquest dia amb els investigadors de 3r A pels pins i passadissos de l'escola. No va estar gens malament, veritat?
A continuació teniu un mostra de les fotografies.
Desitjo que us agradin!